Buidi Mundadi

Coach Mindful RunIk ben Buidi en begin 2017 startte ik een traject bij Motion Center in Tienen, waarbij ik dankzij de begeleiding een sportcoach, een mental coach, een diëtiste en een kiné terug op het sportieve pad pad ben geraakt. Een stressvolle job en tegenslagen zorgden ervoor dat mijn gezondheid langzaam maar zeker aftakelden.

Dankzij mijn traject bij Motion Center heb ik niet alleend e smaak te pakken voor sport, maar sta ik ook veel sterker zowel mentaal als fysiek om heel wat obstakels aan te kunnen. Ik leerde grenzen te verleggen en ook luisteren naar mijn lichaam.

Sport is nu een deel van mijzelf en ik haal er enorm veel energie uit. Een energie die ik ook graag deel met anderen. Zo loop ik een 3-tal keer per week tijdens de lunchpauze... een ideale manier om het hoofd even leeg te maken, maar ook om onder collega’s een fijne activiteit te doen.

Ik blijf ook dagelijks nog dingen bijleren dankzij de sport en dat maakt het zo boeiend en het maakt mij nieuwsgierig naar meer.Contactgegevens

E-mail Buidi