Physical Training

Physical Training heeft als doel de gezondheid en activiteit van ieder kind te bevorderen. Samen gaan we op zoek naar een manier om de persoonlijke doelen van je zoon of dochter te bereiken. Schrikken de lessen lichamelijke opvoeding op school of in een sportclub je kind af of wil je de conditie verbeteren of vermageren? Tijdens de trainingssessie proberen we het nut en het plezier van bewegen duidelijk te maken. Via functionele en op maat gemaakte oefeningen en spelvormen werken we rond uithouding, kracht, lenigheid, evenwicht en coördinatie. Dit kan tijdens een individuele sessie of kleine groepssessie.

Tijdens de individuele sessie wordt je kind kwalitatief en individueel begeleid en opgevolgd. Het krijgt een trainingssessie op maat met de volledige aandacht van de coach. Bovendien krijg je nog schema’s, een dagboek, tips en advies mee naar huis om je kind bij te staan. Tijdens een kleine groepssessie werkt je kind samen met enkele vriendjes aan de opgestelde doelen. Het sociale aspect is een belangrijk hulpmiddel en motivator om samen de doelen te bereiken. Ook hier kan je met al je vragen terecht bij jullie persoonlijke coach.

De training zal bij voorkeur plaatsvinden in Motion Center, tenzij op vraag van de klant in het zwembad, sportzaal, atletiekpiste of andere locatie.

Wil je graag dat je kind goed begeleid en ondersteund wordt, aarzel dan niet om contact op te nemen voor een gratis intakegesprek.

Hoe inschrijven

Contacteer ons